Skalosia

Σκαλωσιές σκαφών

Σκαλωσιές σε σκάφη

Η τοποθέτηση σκαλωσιών σε σκάφη αναψυχής απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική ικανότητα και κατάλληλο εξοπλισμό.

Οι σκαλωσιές σε σκάφη  αναψυχής μια ιδιαίτερη κατηγορία συστημάτων σκαλωσιάς. Η διαφοροποίηση τους δεν είναι τόσο στα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε, όσο για τον τρόπο που γίνεται η κατασκευής της σκαλωσιάς. Ο βαθμός δυσκολίας κατασκευής της είναι μεγαλύτερος από ότι στα κτίρια, λόγω της απουσίας σημείων στήριξης. Στο σκάφος δεν έχουμε να κάνουμε με ένα σταθερό κτίριο πάνω στο οποίο μπορούμε να ακουμπήσουμε και να δέσουμε τις σκαλωσιές. Στις σκαλωσιές για επισκευή σκάφους δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε πουθενά πάνω του.

Στην skalosia.gr με το know-how που διαθέτουμε, μπορούμε να τοποθετούμε σκαλωσιές σε σκάφη που επισκευάζονται, είτε αυτά είναι στη στεριά (ναυπηγείο, parking σκαφών) είτε ακόμα και μέσα στη θάλασσα. Τοποθετούμε τις σκαλωσιές με τέτοιο τρόπο ώστε εξασφαλίζουμε ότι και τα συνεργεία θα μπορούν να δουλέψουν σωστά και δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στο σκάφος, αφού δεν ακουμπάμε.

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει η ειδικότητα που έχουμε στην τοποθέτηση  ειδικού θερμοσυρρικνωμένου νάιλον γύρω από την σκαλωσιά για την δημιουργία σταθερών συνθηκών στο εσωτερικό της. Κάνοντας αυτό, απομονώνουμε το σκάφος από την υγρασία, την βροχή, τον αέρα και κρατάμε σταθερή την θερμοκρασία. Έτσι τα συνεργεία επισκευών είναι σίγουρα ότι θα μπορούν να δουλέψουν απρόσκοπτα κάτω από οποιεσδήποτε εξωτερικές συνθήκες.

error: Content is protected !!